Kupite zlato i srebro u Frankfurtu

Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Birkenwaldstraße 38 / sprat 1.
63179 Obertshausen u blizini Frankfurta na Majni
NEMAČKA

Tel. +49 6104 987 22 77
office@silbervorsorge.de

Radno vreme:

Ponedeljak

8:30 - 17:30

Utorak

10:00 - 18:30

Sreda

Na zakazivanje

Četvrtak

8:30 - 17:30

Petak

10:00 - 18:30


Kako doći do poslovnice:
Autoputem A3 izlaz Obertshausen, 5 min do poslovnice.
Autoputem A5 do A3 izlaz Obertshausen, 5 min do poslovnice.
Autoputem A45 do A66 izlaz Hanau, 15 min do poslovnice.

Voz S1 stanica Obertshausen, 10 min. hoda do poslovnice.
Udaljenost od Aerodroma u Frankfurtu približno 20 min.
Udaljenost od Franfkurtškog sajma približno 30 min.

Parking:
Parking za kupce ispred zgrade.

Podzemni parking raspoloživ na zahtev.

Zašto bi trebalo da izaberete Silbervorsorge


Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Sve valute
Prihvatamo sve valute. Kod prodaje i kod otkupa.

Više informacija

Dostava robe širom sveta
Mi vršimo trgovinu i skladištenje na svim kontinentima.

Stoga, dostava je moguća širom sveta.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Pozajmljivanje zlata
Zamenite zlato za novac u kratkom vremenskom periodu. Brze isplate

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama. Važno je napomenuti da se troškovi kartične transakcije dodaju na vrednost računa.

 

Kupite i prodajte srebro i zlato u Silbervorsorge u Frankfurtu

Silbervorsorge je najpoznatiji trgovački brend GVS Bullion grupe u Nemačkoj. Kao zvanični distributer vodećih svetskih kovnica, Silbervorsorge karakteriše trenutna dostupnost i raspolaganje najsveobuhvatnijim asortimanom za ulaganja u plemenite metale. Silbervorsorge je kombinacija ličnog konsaltinga i onlajn trgovine sa isporukom - u oblasti plemenitih metala. GVS Bullion Group je već dugi niz godina najprepoznatljivija adresa za ulaganja u plemenite metale u Austriji sa svojim ograncima Goldvorsorge u neposrednoj blizini svih većih gradova kao što su Beč, Salcburg, Insbruk, Linc, Filah, Grac i Bregenc. U Silbervorsorge u Obertshauzenu, blizu Frankfurta na Majni (Hesen), sada takođe možete pronaći širok izbor svih uobičajenih zlatnih i srebrnih novčića kao i zlatnih i srebrnih poluga. Osim toga, nudimo platinu, paladijum, rare earths kao što su rodijum i galijum, kao i mogućnost skladištenja u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti za vaše plemenite metale. Pored toga, GVS Bullion Group je specijalizovana za skladištenje plemenitih metala u skladištima sa visokim stepenom sigurnosti za privatne kupce.

Stručno savetovanje u poslovnici

U Silbervorsorge ćete dobiti sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije o svim aspektima vaše investicije u plemenite metale. Nastavak rasta stope inflacije znači da vrednost vaše ušteđevine više nije sigurna. Iz tog razloga, „sigurno utočište“ plemenitih metala postaje sve interesantnije za kupce koji žele da obezbede svoju imovinu. Sa zadovoljstvom vas savetujemo da za sebe pronađete najpogodniju strategiju ulaganja u zlato i srebro, kako bi vaša imovina bila sačuvana u budućnosti.

Širok asortiman ponude plemenitih metala na području Frankfurta na Majni

Bilo da se radi o običnim zlatnim polugama ili zlatnicima, srebrnim polugama ili srebrnim novčićima, platini ili paladijumu, u našoj poslovnici imate priliku da kupite sve proizvode svetski poznatih kovnica kao što su Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Austrijska kovnica ili Kraljevska kovnica. Kod nas ćete pronaći popularne investicione klasike kao što su Krugerand (Krugerrand), Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur (Nugget) i Britanija, kao zlatne ili srebrne novčiće. Bilo da je reč o 1 unci ili 100 grama, sve komercijalne veličine su dostupne za vas. Već nekoliko godina rare earths se sve više nalaze u centru pažnje. Ove sirovine se takođe mogu kupiti i uskladištiti u poslovnici u Frankfurtu. Asortiman je takođe proširen našom preciznom opremom za testiranje plemenitih metala, na primer za brzo otkrivanje falsifikata zlata.

Najbolji odnos cene i dobijene vrednosti zbog trenutne cene zlata/srebra 24/7.

Naše cene su povezane za trenutnim cenama zlata na berzi. Garantovano je da će cena biti fiksirana u trenutku kreiranja porudžbine. Isto tako noću i vikendom. Na primer, ako kupite uncu zlatnog Krugerrand novčića ili srebrnu polugu od 250 grama od Argor Heraeusa, mi vam uvek garantujemo aktuelnu cenu robe, a time i vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Frankfurtu na Majni

Putem brenda Goldvorsorge, GVS Bullion Group kao kompanija ima najviši nivo prepoznatljivosti u Austriji. U Nemačkoj, smo na tržištu prisutni pod imenom Silbervorsorge. Od 2003. godine svim investitorima, trgovcima, kompanijama i bankama nudimo najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga.Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti, GVS je jedan od najvećih međunarodnih operatera u oblasti skladišta visoke sigurnosti. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte falsifikovano zlato našim modernom metodama testiranja plemenitih metala

Postoji idealna tehnologija pomoću koje možete identifikovati svaki savršeno falsifikovani plemeniti metal bez velikih ulaganja. U Silbervorsorge možete proveriti autentičnost svog zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi uz pomoć GVS testera poluga. Takođe možete testirati autentičnost svog zlatnog nakita, starog zlata (lomljenog zlata), srebrnog pribora itd. i prodati ih.

Prodaja zlata i srebra u Frankfurtu na Majni

Uz kupovinu plemenitih metala za ulaganje, u Silbervorsorge u Frankfurtu možete prodati svoje stare zlatnike, srebrne novčiće i druge plemenite metale. To je moguće izvršitin online u našem shop-u plemenskih metala, ali i na licu mesta u poslovnici u Obertshauzenu. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u našoj poslovnici u Frankfurtu dogovorenu sumu novca možete dobiti odmah u gotovini.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Frankfurtu uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga, zlatne novčiće u Frankfurtu uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Frankfurtu je brz i jednostavan.

Hesen se uzda u zlato i srebro

Ogranak Silbervorsorge u blizini Frankfurta na Majni nalazi se u centralnom delu oblasti Hesen i autoputem je lako dostupan iz brojnih većih gradova. Silbervorsorge je veoma dobro lociran za kupce iz okoline, kao što su Ofenbah, Hanau, Majnc, Ašafenburg, Vizbaden, Kasel, Bad Homburg, Taunus, Majn-Kinzig Krajs, Darmštat, Kenigštajn, Riselshajm, Gisen, Limburg, Marburg, Fulda ili Vetzlar, jer možete doći do nas za nekoliko minuta autoputem, bez izlaganja velikim gužvama u gradskom saobraćaju..