O nama

Osnovana 2003 godine, GVS Group-a se razvila u međunarodnu alijansu za zlato, srebro i strateške proizvode. Danas, GVS Group-a radi sa svim vodećim prerađivačima plemenitih metala i garantuje hiljadama kupaca stvarnu sigurnost od nepredvidivosti finansijskog sistema.
U roku od nekoliko godina, Goldvorsorge je postao najpopularnija adresa za kupovinu zlata i srebra u Austriji. GVS Group-a je takođe uspela da postigne prisustvo na evropskom tržištu I među dilerima i krajnjim kupcima zahvaljujući svojim sofisticiranim logističkim rešenjima, kao i svojoj ponudi orijentisanoj na kupce za skladištenjem plemenitih metala u trezoirima visokog stepena bezbednosti.
Poslednjih godina, sve veća potražnja za konsaltingom zlata, anonimnim transakcijama, skladištenjem, proverom autentičnosti, isporukom i kupovinom nakita, zahtevala je više međunarodnog fokusa na poslovanje. Iz tog razloga, brend Silbervorsorge je lansiran u Nemačkoj sa pridruženom kancelarijom u Frankfurtu na Majni. Ubrzo su usledile i druge kompanije u Mađarskoj, Singapuru, Estoniji, Rumuniji i Srbiji.
GVS Group-a je već dugi niz godina jedan od vodećih dobavljača plemenitih metala u Evropi i nastavlja da se širi, tako da će uskoro željenim proizvodima od plemenitih metala snabdevati i kupce u svojim kancelarijama u Zagrebu (Hrvatska), Unterschleissheim-u kod Minhena i drugim gradovima. Pošto je odnos prema kupcu važan za nas, garantujemo vrhunsku uslugu i najbolje proizvode na bilo kojoj lokaciji. Nudimo usluge preuzimanja, skladištenja na tri različita kontinenta, profesionalni konsalting kao i logistička rešenja za međunarodni transport.Zašto bi trebalo da izaberete GVS Serbia


Konsultovanje
Kupovina, prodaja, zlato, srebro... U prijatnoj atmosferi dobićete precizne odgovore na sva pitanja. Iskoristite naše znanje proisteklo iz 20 godina iskustva.

Diskretan ulaz
Izlazak iz uličnih prodavnica skreće pažnju prolaznika. Naše prodavnice omogućavaju neopažen dolazak i opušten povratak kući.

Aktuelne cene
Naše cene su vezane za trenutne cene plemenitih metala na berzi, iz minuta u minut. Garantujemo cenu u trenutku porudžbine kao i noću i vikendom.

Skladištenje
GVS kombinuje skladištenje plemenitih metala visokog stepena bezbednosti sa globalnom fleksibilnošću. Prošle krize su pokazale važnost ovog sistema. I vi, kao i hiljade drugih klijenata, možete se osloniti na pravu sigurnost.

Garancija otkupa
Garantujemo otkup svih plemenitih metala kupljenih kod GVS-a. Pored toga, otkupljujemo pločice i kovanice svih Evropskih proizvođača. Provera autentičnosti i obračun otkupne vrednosti su uvek besplatni i neobavezujući.

Rasprostranjena poslovna mreža
Upravljajte svojim poslovanjem ili koristite konsultantske GVS usluge u 16 ​​poslovnica širom Evrope. Saznajte kako GVS korisnici koriste ovu mrežu poslovnica u svoju korist.

Najveći izbor
Plemeniti metali su na lageru u svim veličinama. Preko 200.000 kupaca ulaže u najbolje proizvode sa GVS-om. Počevši od poklona do milionskih investicija.

Partner svih kovnica
GVS povezuje sve najpoznatije kovnice u svetu za svoje kupce. Ova zlatna mreža dostupna je svakom klijentu i obezbeđuje ravnotežu globalizovanom bankarskom svetu.

Retki metali
Potrebni su u celom svetu, ali ih nema skoro niko - retki metali. GVS uvozi, sertifikuje i bezbedno skladišti ove sirovine za vas. U vreme inflacije, plemeniti metali limitiranih količina imaju neprocenjivu vrednost.

Testiranje plemenitih metala
GVS je uvek u toku sa najnovijim naučnim dostignućima i poznate su mu sve metode falsifikovanja. Za testiranje autentičnosti, GVS koristi opremu iz sopstvenog razvoja.

Veleprodaja
GVS nudi drugim dilerima plemenitih metala veleprodajno partnerstvo sa modernim interfejsom za trgovanje u realnom vremenu. Ovo mogu da koriste trgovci na svim kontinentima.

Bilten
Nezavisne vesti su osnovni preduslov za formiranje informisanog mišljenja. Novinska agencija GVS Bachheimer.com osigurava da je ova usluga dostupna svim građanima. 1 milion pregleda mesečno potvrđuje tu potrebu.


Društvene mreže


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer је glavni ekonomista GVS Serbia

wov2023
Neue Alltime-Highs: aktuelle Entwicklung Gold & Silber

Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer mit einem Vortrag zum Thema "Neue Alltime-Highs bei Gold & Silber", der in der Sala Terrena Im Ferdinandihof in Wien stattfand.

Freiheit. Auswandern. Abmelden.

Wir zeigen Ihnen einige interessante Beispiele von glücklichen Lagerkunden, die ausgewandert sind. Mit der internationalen Hochsicherheitslagerung von Goldvorsorge im Hintergrund haben sie sich das Ticket für die ganze weite Welt gesichert. Kaufen Sie Gold und Silber als Schutzschild gegen unerwartete Krisen oder Bürokratie. Die Goldvorsorge-Hochsicherheitslagerung ermöglicht Ihnen die weltweit größte Flexibilität bei gleichzeitig höchster Sicherheit.

TB PDF
US-Dollar verliert an Glanz – Weltfinanzsystem vor dem Umbruch?

Noch hat der US-Dollar seine Position als Weltleitwährung nicht eingebüßt, doch er verliert langsam an Boden. Gerade die BRICS- Staaten versuchen, sich aus den Zwängen des aktuellen Weltfinanzsystems zu befreien. Ob ihnen das gelingen kann und welche Rolle dabei Gold und Kryptowährungen spielen können, darüber sprachen die Deutschen Wirtschaftsnachrichten mit Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer.


Partneri

Locations image Locations