O nama

Osnovana 2003 godine, GVS Bullion Group-a se razvila u međunarodnu alijansu za zlato, srebro i strateške proizvode. Danas, GVS Bullion Group-a radi sa svim vodećim prerađivačima plemenitih metala i garantuje hiljadama kupaca stvarnu sigurnost od nepredvidivosti finansijskog sistema.
U roku od nekoliko godina, Goldvorsorge je postao najpopularnija adresa za kupovinu zlata i srebra u Austriji. GVS Bullion Group-a je takođe uspela da postigne prisustvo na evropskom tržištu I među dilerima i krajnjim kupcima zahvaljujući svojim sofisticiranim logističkim rešenjima, kao i svojoj ponudi orijentisanoj na kupce za skladištenjem plemenitih metala u trezoirima visokog stepena bezbednosti.
Poslednjih godina, sve veća potražnja za konsaltingom zlata, anonimnim transakcijama, skladištenjem, proverom autentičnosti, isporukom i kupovinom nakita, zahtevala je više međunarodnog fokusa na poslovanje. Iz tog razloga, brend Silbervorsorge je lansiran u Nemačkoj sa pridruženom kancelarijom u Frankfurtu na Majni. Ubrzo su usledile i druge kompanije u Mađarskoj, Singapuru, Estoniji, Španiji, Rumuniji i Srbiji.
GVS Bullion Group-a je već dugi niz godina jedan od vodećih dobavljača plemenitih metala u Evropi i nastavlja da se širi, tako da će uskoro željenim proizvodima od plemenitih metala snabdevati i kupce u svojim kancelarijama u Zagrebu (Hrvatska), Unterschleissheim-u kod Minhena i drugim gradovima. Pošto je odnos prema kupcu važan za nas, garantujemo vrhunsku uslugu i najbolje proizvode na bilo kojoj lokaciji. Nudimo usluge preuzimanja, skladištenja na tri različita kontinenta, profesionalni konsalting kao i logistička rešenja za međunarodni transport.Zašto bi trebalo da izaberete GVS Serbia


Konsultovanje
Kupovina, prodaja, zlato, srebro... U prijatnoj atmosferi dobićete precizne odgovore na sva pitanja. Iskoristite naše znanje proisteklo iz 20 godina iskustva.

Diskretan ulaz
Izlazak iz uličnih prodavnica skreće pažnju prolaznika. Naše prodavnice omogućavaju neopažen dolazak i opušten povratak kući.

Aktuelne cene
Naše cene su vezane za trenutne cene plemenitih metala na berzi, iz minuta u minut. Garantujemo cenu u trenutku porudžbine kao i noću i vikendom.

Skladištenje
GVS kombinuje skladištenje plemenitih metala visokog stepena bezbednosti sa globalnom fleksibilnošću. Prošle krize su pokazale važnost ovog sistema. I vi, kao i hiljade drugih klijenata, možete se osloniti na pravu sigurnost.

Garancija otkupa
Garantujemo otkup svih plemenitih metala kupljenih kod GVS-a. Pored toga, otkupljujemo pločice i kovanice svih Evropskih proizvođača. Provera autentičnosti i obračun otkupne vrednosti su uvek besplatni i neobavezujući.

Rasprostranjena poslovna mreža
Upravljajte svojim poslovanjem ili koristite konsultantske GVS usluge u 16 ​​poslovnica širom Evrope. Saznajte kako GVS korisnici koriste ovu mrežu poslovnica u svoju korist.

Najveći izbor
Plemeniti metali su na lageru u svim veličinama. Preko 200.000 kupaca ulaže u najbolje proizvode sa GVS-om. Počevši od poklona do milionskih investicija.

Partner svih kovnica
GVS povezuje sve najpoznatije kovnice u svetu za svoje kupce. Ova zlatna mreža dostupna je svakom klijentu i obezbeđuje ravnotežu globalizovanom bankarskom svetu.

Retki metali
Potrebni su u celom svetu, ali ih nema skoro niko - retki metali. GVS uvozi, sertifikuje i bezbedno skladišti ove sirovine za vas. U vreme inflacije, plemeniti metali limitiranih količina imaju neprocenjivu vrednost.

Testiranje plemenitih metala
GVS je uvek u toku sa najnovijim naučnim dostignućima i poznate su mu sve metode falsifikovanja. Za testiranje autentičnosti, GVS koristi opremu iz sopstvenog razvoja.

Veleprodaja
GVS nudi drugim dilerima plemenitih metala veleprodajno partnerstvo sa modernim interfejsom za trgovanje u realnom vremenu. Ovo mogu da koriste trgovci na svim kontinentima.

Bilten
Nezavisne vesti su osnovni preduslov za formiranje informisanog mišljenja. Novinska agencija GVS Bachheimer.com osigurava da je ova usluga dostupna svim građanima. 1 milion pregleda mesečno potvrđuje tu potrebu.


Društvene mreže


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer је glavni ekonomista GVS Serbia

wov2023
BRICS: Auswirkungen auf das Währungssystem

Bei der World of Value 2023 spricht Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer gemeinsam mit Dr. Markus Krall und Marc Friedrich u.a. über die Auswirkungen der BRICS-Staaten auf das Währungssystem. Moderiert wird die Diskussion von Dipl. Volkswirt Steffen Krug.

AUF1
Mögliche Goldaufwertung durch neue BRICS-Währung

LIVE vom BRICS-Gipfel: Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer spricht im Interview mit OE24 über die aktuellsten Entwicklungen rund um die BRICS-Staaten und wie wahrscheinlich eine Goldaufwertung durch eine neue BRICS-Währung ist.

Silberpreise Video
Warum die Silberpreise trotz Rezessionsgefahr explodieren könnten

Die schwachen Edelmetallpreise der letzten Wochen haben abermals eine "Ist Silber nicht viel zu billig?"-Diskussion ausgelöst. In diesem Video anaylsiert Thomas Bachheimer, warum die "zu billig"-Frage gerechtfertigt ist, beschreibt die ungewöhnliche Dominanz der Big Player (an den Börsen) in der Preisbildung, die "sonstigen Aktivitäten" der Bullion Banks, US-Regierung, US-Mint und erklärt, warum es noch 2023 zu einer starken Rally im Silber kommen müsste - und das trotz einer veritablen Rezessionsgefahr.


Partneri

Locations image Locations