Reference

 

GVS-Logo

Goldvorsorge je najpoznatiji trgovački brend u Austriji. Zajedno sa Silbervorsorge (DE) i SOOS Gmbh osnovan je savez za plemenite metale. Ovaj savez se zove GVS Bullion Group. Sa svojim raznovrsnim i prilagođenim uslugama, GVS Bullion Group-a je uspešna na svim evropskim tržištima.

www.gvs-bullion.com

 

Bachheimer-Logo

Nezavisne vesti su osnovni preduslov za informisano formiranje mišljenja, posebno u današnje vreme. Novinska agencija GVS Bachheimer.com osigurava da je ova usluga dostupna svim građanima, a 500.000 pregleda mesečno potvrđuje tu potrebu.

www.bachheimer.com

 

Gold Standard Institute-Logo

Institut za zlatni standard, preko GVS-a, posvećen je uspostavljanju zlata kao temelja monetarnog sistema. Savremene valute i drugi sistemi vrednosti zasnovani na papiru, sprečavaju građane da održe svoju kupovnu moć. Inflacija je preferirana politika našeg vremena. GVS i Institut za zlatni standard grade štit protiv toga.

www.goldstandardinstitute.net

 

The Perth Mint-Logo

Najveći svetski proizvođač zlata i srebra je kovnica u Pertu. Kao zvanični partner, Goldvorsorge (GVS) distribuira inovativne proizvode kovnice u Pertu, koji su poznati i popularni među investitorima širom sveta. Za snabdevanje između kontinenata, saradnja sa GVS-om je od suštinskog značaja.

www.perthmint.com

 

Royal Mint-Logo

Britanska kovnica je najstariji proizvođač na svetu sa tradicijom od 1100 godina. Novčić Britanija je investicioni klasik najviših standarda kvaliteta, čiji se motiv prvi put pojavio na novčiću pre više od 2000 godina. GVS ima zadatak da poveća popularnost novčića Britanije širom sveta.

www.royalmint.com

 

Rand Refinery-Logo

Krugerand je najpoznatiji svetski investicioni novčić i učinio je zlato popularnim među privatnim investitorima. Već više od 100 godina, proizvođač Rand Rafinery obogaćuje industriju plemenitih metala kroz održivo stvaranje vrednosti i strateška partnerstva. U preciznoj koordinaciji, GVS donosi Krugerand u zlatu i srebru investitorima širom sveta.

www.randrefinery.com

 

Royal Canadian Mint-Logo

Kraljevska kanadska kovnica proizvodi najsigurnije investicione kovanice na svetu. Zlatni i srebrni javorov list predstavljaju najviši nivo sigurnosti i čistoće, koji našim kupcima pružamo iz prve ruke.

www.mint.ca

 

Argor-Logo

Argor Heraeus drži ključnu poziciju u lancu vrednosti plemenitih metala još od 1951 godine. GVS je pomogao Argorovim premium investicionim polugama od zlata, srebra, platine i paladijuma da postanu najprepoznatljivije među investitorima u Evropi.

www.argor.com

 

Heraeus-Logo

Globalno aktivna tehnološka kompanija stekla je ime u industriji plemenitih metala kroz reciklažu i trgovinu investicijama. GVS ima dugogodišnje prijateljstvo sa Heraeusom, koje se ogleda u uspešnom marketingu istoimenih poluga od plemenitih metala.

www.heraeus.com

 

Münze Österreich-Logo

Austrijska kovnica je poznata širom sveta po prvoklasnoj preradi plemenitih metala i proizvodnji kovanog novca. Bečka filharmonija u zlatu i srebru je nekoliko puta bila najprodavaniji investicioni novčić na svetu i podjednako je popularna i među GVS kupcima.

www.muenzeoesterreich.at

 

Valcambi-Logo

Valcambi prerađuje plemenite metale na najvišem nivou još od 1961 godine. GVS je prepoznao potencijal tradicionalne švajcarske kompanije kroz proizvodnju svojih inovativnih kombi pločica. Valcambi kombi pločice omogućavaju fizičkim investitorima još fleksibilniji pristup apoenima plemenitih metala i danas predstavljaju suštinski dodatak našem asortimanu proizvoda.

www.valcambi.com

 

New Zealand Mint-Logo

Kovnica Novog Zelanda je postigla visok stepen prepoznatljivosti kroz proizvodnju popularnih kolekcionarskih kovanica od zlata i srebra. Kao zvanični partner, GVS pomaže da se novi kupci upoznaju sa plemenitim metalima kao načinom zaštite njihove imovine.

www.nzmint.com

 

Münzenverband-Logo

Berufsverband deutscher Muzfachhandels E.V. je najvažnije udruženje kovanica u Evropi. GVS je registrovani član više od 10 godina.

www.muenzenverband.de

 

Wertheim-Logo

Wertheim je specijalizovan za proizvodnju sefova visoke sigurnosti još od 1852. Ovo dugogodišnje iskustvo omogućava proizvodnju najkvalitetnijih sigurnosnih sistema. GVS koristi Wertheim sefove najviših klasa bezbednosti od početka istorije kompanije i podržava Wertheim u njihovom tehničkom razvoju.

www.wertheim.at

 

Heimerle und Meule-Logo

Heimerle + Meule već dugi niz godina podržava GVS u reciklaži plemenitih metala. Pri tome smo se uvek mogli osloniti na visoki profesionalizam pri otkupu plemenitih metala. Ova dobra saradnja nam omogućava da dodatno promovišemo otkup starog zlata u centralnoj Evropi.

www.heimerle-meule.com

 

Loomis-Logo

Kao profesionalni transporter gotovine i dragocenosti, LOOMIS je postao tržišni lider u Austriji i širom sveta. Zajedno sa GVS-om, LOOMIS snabdeva brojna međunarodna trgovačka čvorišta investicionim plemenitim metalima. GVS je već sarađivao sa njihovim prethodnikom Via Mat Management AG pre više od 10 godina.

www.loomis-international.com

 

Malca-amit-Logo

Malca-Amit obezbeđuje GVS-u i njegovim klijentima u skladištu globalni tim stručnjaka koji uključuje profesionalce iz oblasti logistike, bezbednosti, carinjenja i specijalnih operacija.

www.malca-amit.com

 

UPS-Logo

Uspon UPS-a da postane najveća svetska kompanija za isporuku paketa odražava istoriju modernog transporta i međunarodne trgovine. Svakog dana UPS isporučuje preko 100 GVS paketa privatnim domaćinstvima.

www.ups.com

 

Gewinn-Logo

U izdanju knjige GEVINN „Investirajte briljantno“ GVS je preporučen u odeljku „Skladišta visokog stepena bezbednostiU“. U poglavlju „Skladištenje i osiguranje“ GVS je naveden kao stručnjak za oblast skladištenja visokog stepena sigurnosti i nagrađen je kao izabrani agent za kupovinu i prodaju plemenitih metala.

www.gewinn.com

 

WKO-Logo

Savezna privredna komora Austrije podržava naš rast i bezbednost profesionalnim informacionim i konsultantskim uslugama od osnivanja kompanije 2003. godine.

www.wko.at

 

Karriere-Logo

Najširi mogući domet oglasa za posao je od suštinskog značaja za širenje i održavanje naših korporativnih aktivnosti. GVS to postiže u aktivnom obraćanju relevantnim ciljnim grupama preko sajta karriere.at.

www.karriere.at

 

Arche Noah-Logo

Zajedno sa Centralnom bankom Republike Jermenije i Geiger Edelmetalle AG, GVS distribuira ove prelepe investicione kovanice, čiji je motiv snažno ukorenjen u evropskoj istoriji.

www.arche-noah.am

 

Brinks-Logo

Brinks je uspostavio snažnu tržišnu poziciju kroz vodeći svetski sistem bezbednosnih rešenja i usluge gotovine u tranzitu. Brink's daje značajan doprinos stabilnosti naše međunarodne mreže skladišta visokog stepena bezbednosti.

us.brinks.com

 

OndiSolutions: Webdesign Wien

U saradnji sa našim IT partnerima, mi konstantno optimizujemo naše interne sisteme i unapređujemo naše web stranice i onlajn prodavnice.

www.ondis.at


Tomas Bahajmer је glavni ekonomista GVS Serbia

TB Video
Yet again the days get a little darker

Last week the EU published its plans for the asset register in a press release. It was clear to all investors that this was no reason to be happy - but how comprehensive these measures would be exceeded the expectations of even the worst pessimists.

Bachheimer Gold
Thomas Bachheimer - Gold has always been an escape animal

The financial expert and chief economist of GVS Group Thomas Bachheimer has moved to Dubai. The background of his emigration is purely economic. In an interview with PANGAEA, he also explains why an investment in gold is more worthwhile than in real estate.

GVS Hochsicherheitslagerung
Buy SILVER, pay 0% tax NOW, store safely, properly and tax free!

Buy silver at 0% tax into your tax free bonded warehouse! Storing silver is the best crisis protection. Secure your savings for yourself and your family. Storage expert Christian Trinker presents the most significant advantages against inflation and tax increases in this video.