Politika privatnosti - GVS Bullion d.o.o.

1. Šta su lični podaci?
Znamo koliko je važno pažljivo postupati sa ličnim podacima - zato GVS North Europe OU pridaje najveći značaj poštovanju važećih zakonskih smernica. Lični podaci uključuju informacije kao što su vaše ime, adresa, broj telefona i datum rođenja. Lični podaci su privatne informacije o ličnim ili činjeničnim okolnostima identifikovanog ili identifikovane osobe.

2. Utvrđivanje, čuvanje i zaštita podataka o ličnosti
Svaki pristup našoj veb stranici i svako preuzimanje datoteke sačuvane na veb lokaciji se evidentira. Evidentiraju se sledeći podaci: naziv datoteke, datum i vreme preuzimanja, količina prenetih podataka, obaveštenje o uspešnom preuzimanju, veb pretraživač i domen. Pored toga, evidentiraju se IP adrese računara koji pretražuje. Lični podaci se evidentiraju samo ako se ti podaci daju dobrovoljno, npr. U cilju zaključenja ugovora. Dalji lični podaci se prikupljaju samo ako ove informacije date dobrovoljno, na primer u kontekstu upita ili za zaključenje ili ispunjenje ugovora. Za prenos i skladištenje ličnih podataka koriste se procedure šifrovanja i sistemi kontrole pristupa najnovije generacije kako bi se na najbolji mogući način zaštitili od neovlašćenog pristupa.

3. Kako se lični podaci koriste i prosleđuju dalje?
Ako ste nam dostavili lične podatke, mi ćemo ih koristiti samo za odgovaranje na vaše upite, za obradu ugovora zaključenih sa vama i za tehničku administraciju. Vaši lični podaci će biti prosleđeni trećim licima samo ako je to neophodno u svrhu obrade ugovora ili ako ste prethodno dali saglasnost.

4. Pravo na informisanje, ispravku i brisanje podataka
Po Zakonu o zaštiti podataka, imate pravo na informacije, ispravku i brisanje sačuvanih podataka o vama u bilo kom trenutku. Po ovom pitanju možete nas kontaktirati pisanim putem na sedište naše kompanije navedeno u impresumu.

5. Šta su kolačići?
Kolačići su male datoteke koje kreira posećena veb lokacija i koje sadrže podatke. Oni se čuvaju na računaru posetioca i omogućavaju pristup raznim funkcijama. Privremeni kolačić se privremeno čuva na računaru posetioca dok posetilac posećuje web lokaciju. Kolačić se briše samo kada posetilac zatvori svoj web pretraživač. Trajni kolačić ostaje na računaru posetioca sve dok se aktivno ne izbriše, čak i ako je pretraživač zatvoren.

6. Google analitika i kolačići: Obaveštenje za posetioce veb stranice
Ova web lokacija koristi Google Analitics, uslugu internet analize koju pruža Google Inc. („Google“). Koristimo kolačiće i druge tehnologije da bismo bolje analizirali kako posetioci koriste naš sadržaj i kako možemo da poboljšamo našu web stranicu. Kolačići se čuvaju na vašem računaru od strane vašeg pretraživača i ne oštećuju vaš računar niti sadrže viruse. Informacije koje generiše kolačić Google analitike o vašem korišćenju ovog web-sajta (uključujući vašu IP adresu) biće prenešene i čuvana od strane Google-a na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama. Google Inc. će koristiti ove informacije u svrhu procene vašeg korišćenja web-sajt, sastavljanje izveštaja o aktivnostima web-sajta i pružanje drugih usluga u vezi sa aktivnostima web-sajta i korišćenjem interneta. Google takođe može preneti ove informacije trećim licima kada to zahteva zakon ili kada te treće strane obrađuju informacije u Google-ovo ime. Štaviše, treće strane privremeno postavljaju kolačiće radi optimizovane kontrole oglašavanja našeg brenda. Podaci dobijeni na ovaj način čuvaju se isključivo u anonimnom obliku. Možete sprečiti instalaciju kolačića tako što ćete podesiti svoj pretraživač na odgovarajući način. Međutim, želimo da istaknemo da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove web stranice u punom obimu. Korišćenjem ove web stranice, pristajete na obradu podataka o vama od strane Google-a.

7. Obaveštenje o bezbednosti
Zaštita vaših ličnih podataka nam je na prvom mestu, stoga stalno nastojimo da čuvamo vaše lične podatke uzimajući sve tehničke i organizacione mogućnosti kako ne bi bili dostupni trećim licima. Prilikom komunikacije putem e-pošte ne možemo garantovati potpunu sigurnost podataka, pa preporučujemo da poverljive informacije šaljete običnom poštom.