Kupite zlato & srebro u Beogradu

Poslovnica se nalazi u poslovnoj zgradi B2
Balkanska 2
11000, Beograd
SRBIJA

Tel. +381 60 015 8179
office@gvs-srbija.rs


Radno vreme:

Ponedeljak

8:30 - 17:30

Utorak

8:30 - 17:30

Sreda

10:00 - 19:00


Kako doći do poslovnice:
Iz pravca Aerodroma:
Krenite autoputem E75 u smeru ka Beogradu. Izlaz sa autoputa ka ulici Antifašističke borbe (uvek se držite znakova za A3), nastavite ulicom Antifašističke borbe, zatim Bulevara Mihajla Pupina u pravcu Balkanske ulice.
Iz pravca Novog Sada:
Krenite Autoputem A1 u smeru ka Beogradu, zatim nastavite pravcem E75 ka Beogradu. Izlaz sa autoputa ka ulici Antifašističke borbe (uvek pratite znakove A3), nastavite ulicom Antifašističke borbe, zatim Bulevarom Mihajla Pupina u pravcu Balkanske ulice.< br> Iz pravca Niša: Krenite autoputem A4/E80 u pravcu Beograda, zatim nastavite pravcem E75 ka Beogradu. Izlaz sa autoputa Obrenovac, nastavite ulicom Trg Nikole Pašića do Balkanske ulice.

Autobusom - autobuska stanica Zeleni Venac nalazi se na oko 6 minuta udaljenosti / Trg Terazije - Hotel Moskva na oko 2 minuta udaljenosti od poslovnice (objekta B2)

Parking:
Dovoljan broj slobodnih parking mesta možete naći ispred zgrade, kao i u javnoj garaži "Zeleni venac" (ul. Kraljice Natalije br.13). Podzemni parking za klijente - na upit: direktno u privatnoj garaži poslovne zgrade B2 (ulaz: Ul. Kraljice Natalije br. 11.)

Zašto bi trebalo da izaberete GVS Serbia


Otkup i prodaja
U ovoj poslovnici se vrši prodaja i otkup svih uobičajenih vrsta plemenitih metala.

Provera i isplata se vrše na licu mesta.

Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete izvršiti anonimne transakcije bez posrednika.

Usluge savetovanja
Biće nam drago da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa plemenitim metalima.

Diskretan ulaz
Ulaz u našu poslovnicu se nalazi na višim spratovima zgrade, što vam omogućava diskretnu posetu bez stresa.

Testiranje plemenitih metala
Svi artikli se testiraju radi potvrde njihove autentičnosti.

Opremu za proveru autentičnosti plemenitih metala takođe možete kupiti u našoj poslovnici.

Skladišta sa visokim stepenom bezbednosti
GVS is specijalizovan za poslove internacionalnog skladišenja. U skladu sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti GVS je jedna od vodećih kompanija u oblasti skladištenja robe u skladištima sa visokim stepenom bezbednosti.

Više informacija

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
U našoj poslovnici je moguće plaćanje platnim karticama.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u Goldvorsorge u Beogradu

Goldvorsorge u Beogradu je vaš kompetentan i visoko kvalifikovan partner kada su u pitanju ulaganja u plemenite metale. Da li imate želju da kupite zlatne ili srebrne novčiće i tako proširite svoj portfolio? Da li želite da se zaštitite od inflacije koja je prisutna uz pomoć „sigurne luke“ koju pružaju plemeniti metali? Onda je Goldvorsorge pravo mesto za vas: u našoj poslovnici u Beogradu pronaći ćete širok spektar proizvoda uključujući sve uobičajene zlatne i srebrne novčiće, kao i poluge. Štaviše, u Goldvorsorge možete kupiti investicione proizvode od plemenitih metala platine i paladijuma, koji postaju sve značajniji za ovu industriju, po atraktivnim cenama.

Stručno savetovanje direktno u poslovnici u Beogradu

Imate li pitanja o investicionim polugama ili novčićima, zlatu, srebru, platini, paladijumu ili kako da proverite autentičnost zlata? Važno nam je da Vam u Beogradu možemo ponuditi sveobuhvatnu uslugu kroz lične konsultacije oko vaše investicije u plemenite metale. Pomoći ćemo vam da pronađete za vas savršenu investiciju u zlato i srebro, kako biste doneli najbolju finansijsku odluku za svoju buduću nabavku.

Širok asortiman ponude plemenitih metala u Beogradu

Bilo da je reč o običnim zlatnim polugama i kovanicama, srebru, platini ili paladijumu, sve plemenite metale možete nabaviti u našoj poslovnici u Beogradu. Popularne investicione klasike kao što su Krugerand, Maple Leaf, Bečka filharmonija, Kengur i Britanija uvek imamo na raspolaganju i kao zlatne i srebrne novčiće. Bez obzira da li želite da kupite 1 gram, 1 uncu, 100 grama ili 1 kg, kod nas ćete pronaći željeni proizvod od plemenitih metala. Naš asortiman je upotpunjen kvalitetnim izborom pribora za zlato i srebro, modernom opremom za testiranje za brzo otkrivanje falsifikata zlata. Rare earths kao što su germanijum i galijum, takođe imamo na lageru u Beogradu.

Vrhunski odnos cene i dobijene vrednosti, 24 sata aktuelna cena zlata

Naše cene su automatski povezane sa trenutnom cenom zlata na berzi (u realnom vremenu, 24 sata). Bilo da kupujete zlatni Krugerand, Maple Leaf, Britannia ili se odlučite za poluge iz Heraeusa, Argor Heraeusa, australijske kovnice u Pertu ili austrijske kovnice novca, garantujemo vam uvek aktuelnu i poštenu cenu. Cene naših proizvoda su uvek vezane za trenutnu cenu dotičnog plemenitog metala na berzi, tako da vam uvek možemo ponuditi ažurirane i stoga izuzetno fer cene, bez obzira da li svoje zlato ili srebro kupujete direktno od nas u našoj poslovnici u Beogradu ili sami naručujete na našoj veb stranici.

Sigurna skladišta sa najvišim stepenom bezbednosti, specijalizovana za plemenite metale u Beograadu

Od 2003 godine, GVS Bullion Group nudi najviši nivo sigurnosti i diskrecije prilikom pružanja usluga svim investitorima, trgovacima, kompanijama i bankama. Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rešenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se u Evropi nigde drugde ne mogu pronaći. U središtu Evrope, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već veruje u bezbednost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene stručnosti u oblasti bezbednosti u vremenima krize, GVS Bullion Group je jedan od najvećih međunarodnih operatera skladištenja sa visokim stepenom sigurnosti. Pored toga, naša kompanija koja se bavi poslovima skladištenja, nezavisna je od naše kompanije koja se bavi trgovinom, tako da saradnjom sa nama svoje plemenite metale predajete u sigurne i iskusne ruke, a mi brinemo o vašoj imovini. Uz to, naše ponude za skladištenje su izuzetno fleksibilne i prilagođene našim klijentima, tako da u bilo kom trenutku možete dodati, izmeniti ili ukloniti punomoćja za članove porodice itd. Takođe možete preneti svoje uskladištene plemenite metale sa jedne lokacije na drugu u bilo kom trenutku ako smatrate da su uslovi u toj zemlji sigurniji. Naravno, rado ćemo vas posavetovati u vezi sa tim. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti kroz čuvanje vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte lažno zlato pomoću naših modernih metoda provere plemenitih metala

Nema više površnih rezultata ispitivanja prilikom merenja autentičnosti vašeg nakita i plemenitih metala. U Goldvorsorge garantovano ćete dobiti prave plemenite metale, jer ih nabavljamo direktno iz svetski priznatih kovnica sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Oslonite se na jedinstveni GVS tester poluga! Sa GVS testerom poluga kod nas u Beogradu možete testirati zlato i srebro na autentičnost u roku od nekoliko sekundi. Ovo važi i za vaše već kupljene plemenite metale.

Prodaja zlata i srebra u Beogradu

U Goldvorsorge u Beogradu, pored kupovine plemenitih metala za ulaganje, možete izvršiti i prodaju svojih starih zlatnih i srebrnih novčića i drugih plemenitih metala. To je moguće izvršiti online u našoj prodavnici plemenitih metala, ali i direktno na licu mesta u poslovnici u Beogradu. U slučaju prodaje vašeg zlata i srebra u poslovnici u Beogradu, iznos računa možete odmah dobiti u gotovini.

24 sata aktuelna cena zlata

U našoj poslovnici u Beogradu uvek nudimo zlato i srebro po aktuelnim cenama. Važno nam je da uvek možemo da vam ponudimo fer cene. Iz ovog razloga, zlatne novčiće u Beogradu uvek možete kupiti po fer i aktuelnim cenama.

Transparentna onlajn kupovina zlata i srebra

Kako u našem web shop-u za plemenite metale, tako i prilikom lične kupovine srebrnih, zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumeva. Proces vaše kupovine i prodaje zlata u Beogradu je brz i jednostavan.

Beograd se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Beogradu vide zlato i srebro kao neophodan oblik obezbeđenja sigurnosti za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Beogradu rado će vas posavetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Beogradu, skladištenju vaših plemenitih metala i drugim temama.