Skladište visokog stepena bezbednosti Tallinn

Skladište visokog stepena bezbednosti Tallinn vam omogućava da posedujete plemenite metale u trezoru najvišeg stepena bezbednosti, u kombinaciji sa pogodnošću elektronske trgovine. Kada kupite srebrne novčiće, oni se odmah skladište na vaše ime u čuvanom, privatnom trezoru koji je napravila tradicionalna Austrijska kompanija Wertheim. Uvećajte svoju imovinu sa nekoliko klikova na mreži ili brzim telefonskim pozivom. Prodajte, prenesite ili povratite svoje plemenite metale u bilo kojoj GVS filijali i skladištu širom sveta. Plemenite metale čuva posebna kompanija koja osigurava njihovu vrednost i koja sprovodi polugodišnje provere skladišta.

 

 
Sa zadovoljstvom ćemo podesiti novo skladište za vas. Da biste to uradili, jednostavno kliknite na „Podesi skladište odmah“ i unesite svoje podatke. Zaposleni će vas kontaktirati telefonom ili će vam poslati gotov ugovor o skladištenju sa brojem skladišta. Samo je potrebno da potpišete i pošaljete nam nazad.

 

 
Ispod možete pronaći sve važne PDF obrazce, opšte informacije možete pronaći u dokumentu „Informacije i cene“. Možete popuniti prazan ugovor i poslati nam ga standardnom ili e-poštom. Opšti uslovi korišćenja kao i redovni izveštaji o testiranju vam pružaju dodatne informacije o nama.


Lagerung-Video
Bezbedno skladištenje zlata u vremenima Korone.

Od 2003. godine, GVS Bullion Group nudi najviši nivo sigurnosti i diskrecije u pružanju usluga svim investitorima, trgovcima, kompanijama i banakama. Na osnovu svih ovih godina iskustva, nudimo jedinstvenu paletu mera za obezbeđenje u kriznim situacijama, koje su bez premca bilo gde u Evropi.

Lagerung-Video
Kako da izaberem svoj GVS sistem za bezbedno skladištenje

Kako izabrati bezbedno skladište za skladištenje zlata i srebra? Postoji mnogo različitih opcija za izbor GVS bezbednog skladištenja. Oni su predstavljeni od strane stručnjaka za skladištenje Kristijana Trinkera.

Lagerung-Video
Nedostaci kod korišćenja sigurnosnih ormarića

Stručnjak za skladištenje Kristijan Trinker govori o čuvanju dragocenosti u sefovima banaka I zašto biste se umesto toga trebali odlučiti za korišćenje skladišta visoke sigurnosti. Ovaj video je treći deo serije na temu visokobezbednog skladištenja prilikom nabavke zlata.