Dostupnost

Svi artikli u ovoj web prodavnici su na zalihama GVS-a i nalaze se u jednom od naših skladišta visokog stepena bezbednosti.

Dostupnost: neograničena
Ovaj artikal je dostupan u neograničenim količinama. Dovoljne količine artikla su na zalihama u svim poslovnicama i magacinskim lokacijama. Jednostavno zabeležite željenu količinu u vašoj narudžbini. GVS će pripremiti artikle u poslovnici ili skladištu po vašem izboru ili će na vaš zahtev pripremiti artikle za slanje na vašu adresu.


Dostupnost: ograničena
Ovaj artikal je dostupan u ograničenoj količini. Raspoloživa količina varira u zavisnosti od poslovnice i skladišne lokacije i menja se nekoliko puta dnevno. Jednostavno zabeležite željenu količinu prilikom naručivanja. GVS će pripremiti artikle u željenoj poslovnici ili skladištu ili za slanje na vašu adresu. Preuzimanje je moguće u bilo koje vreme u svim poslovnicama. Ukoliko nam je potrebno određeno vreme za pripremu, kontaktiraćemo Vas telefonom ili poštom.


Dostupnost: preostale količine
Tovaj artikal je na lageru samo u malim količinama. Zbog kupovine/prodaje nivo zaliha se menja nekoliko puta dnevno. Jednostavno zabeležite željenu količinu prilikom naručivanja. GVS će pripremiti artikle u željenoj poslovnici ili skladištu ili za slanje na vašu adresu. Ako ste poručili više od raspoložive količine na lageru, kontaktiraćemo vas telefonom ili e-poštom.


Dostupnost: poslednji artikal
Ostao je samo jedan artikal na lageru od odabrane vrste artikala. Jednostavno naručite i zabeležite adresu za dostavu, lokaciju preuzimanja ili skladište. GVS će ga dostaviti u željenu poslovnicu, poslati na Vašu adresu ili uskladištiti u Vašem magacinu. Odgovarajuću potvrdu ćemo vam poslati e-poštom.